Beter is er niet

Mooi en zacht kunstgras in uw tuin? FamilyGrass is dé kunstgras specialist. Al ons gras is Europees gecertificeerd, kleurecht en wordt geïnstalleerd met 10 jaar garantie.

Of u nu kunstgras voor de sier wilt, onder uw speeltoestel of om op te voetballen, FamilyGrass biedt hiervoor passende producten. Kijk naar ons uitgebreide assortiment en bel direct voor meer informatie.

Over het algemeen geldt: hoe duurder het product, hoe meer, langer en kleurrijker ‘de sprietjes’ zijn waaruit het kunstgras is opgebouwd. En dat zorgt dan weer voor de meest natuurlijke uitstraling.

Al onze producten zijn geschikt voor tuin, balkon, kinderen en huisdieren. Heeft u interesse in ons kunstgras? Maak dan hier een afspraak.

Onze kunstgras soorten

Meest luxueuze kunstgras: AIGA

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 46,95 per m2

Bekijk dit kunstgras
Een zacht gevoel met luxe uitstraling: OILA

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 43,95 per m2

Bekijk dit kunstgras
Meest natuurlijke kunstgras: SEMYA

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 41,95 per m2

Bekijk dit kunstgras
Natuurlijk en fris ogend kunstgras: RODINA

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 38,95 per m2

Bekijk dit kunstgras
Prijs en kwaliteit komt samen met: Iyali

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 35,95 per m2

Bekijk dit kunstgras
Prijsvoordelig mooi speelgras: GIMENE

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 29,95 per m2

Bekijk dit kunstgras
Prijsvoordelig top kunstgras: BANJA

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 23,95 per m2

Bekijk dit kunstgras
Hoge kwaliteit voor een lage prijs: PERE

Kleur

Zachtheid

Uitstraling

€ 19,95 per m2

Bekijk dit kunstgras

Klant aan het woord:

Beste kwaliteit & scherpe prijs

Aan onze tuin grenst een geluidswal. Daar groeit zóveel onkruid, dat we een heel weekend onkruid aan het plukken zijn. Toen FamilyGrass bij onze tuin kwam kijken, zeiden ze dat alles kan en hebben ze een scherpe prijs weggelegd.

Inmiddels heb ik FamilyGrass vaker gezien en kan ik zeggen dat ze altijd vriendelijk, heel correct en stipt zijn, en ze werken heel precies. Ik kan hen iedereen aanbevelen.

Klik hier voor meer referenties

Luxe kunstgras

Ons kunstgras is door ons zelf ontworpen en gemaakt met 100% Europese producten. Hierdoor bent u gegarandeerd van top kwaliteit.

Gecertificeerde installateurs

Wij van FamilyGrass kunnen het kunstgras vakkundig voor u installeren, hiervoor zijn wij in bezit van het ESTC certificaat.

10 jaar garantie

FamilyGrass geeft 10 jaar garantie op ons luxe kunstgras waar wij de installatie hebben verzorgt.

Pure Grass

Een ecologisch kunstgras product dat zowel 100% renewable is, als o.a. ook stikstof uit de lucht haalt! Met PURE EBI en PURE OHANA bieden wij het milieuvriendelijkste kunstgras ter wereld aan! En nu ook zeer betaalbaar. Dit kunstgras voelt heerlijk zacht en ziet er prachtig uit. Daarnaast werkt het als een fotocatalisator en haalt het CO2 en stikstof uit de lucht. Weten hoe? Lees meer…

Voel ons kunstgras zelf

Wilt u de verschillende soorten kunstgras zelf ervaren? Maak dan een afspraak met een van onze FamilyGrass experts. Hij neemt stalen van onze kunstgrasproducten mee, zodat u de verschillen zelf kunt zien én voelen. Tevens geven we uitleg over de verschillen. We meten gratis uw tuin op en maken veelal direct bij u aan tafel een passende offerte.

 

office@familygrass.nl 0412 623507