Stalen aanvragen?

Liever komen wij bij u langs. Wij nemen grote stalen van ons kunstgras mee en vertellen u er graag alles over. Als we er dan toch zijn meten we meteen gratis uw tuin op en maken veelal ter plekke een offerte voor u.

Het opsturen van stalen past niet in ons duurzame beleid waarbij we ons kunstgras graag recyclen. Uit onze ervaring blijkt dat een vrijblijvend gesprek in uw tuin veel verhelderender werkt.

Geen stalen maar gratis advies

  • Gratis tuin opmeten
  • Gratis advies over de onderbaan
  • Gratis uitleg over de verschillen
  • Gratis offerte voor het installeren van het kunstgras
  • En als er meer wensen in de tuin zijn dan bespreken we die ook meteen

Om een juiste prijs te kunnen maken is het voor ons belangrijk de situatie ter plekke te zien. We kijken naar uw bodemkwaliteit, wat ligt er nu en dient er afgegraven te worden. Kunnen we met onze apparatuur eenvoudig achterom of dienen we met schop en kruiwagen te werken. Waar staan eventuele bomen en beplanting. Hoe wilt u het kunstgras afgewerkt hebben en wat grenst er straks aan het kunstgras. Wilt u speeltoestellen of meubilair op het kunstgras plaatsen. Hoe valt het licht in uw tuin. Waar bevinden de terrassen zich. Allemaal elementen waar we rekening mee houden met het adviseren en later installeren van het kunstgras. Elementen die er straks voor zorgen dat u optimaal geniet van uw tuin als wij geweest zijn.

Dat is de service van FamilyGrass!

Als we alles gezien hebben en u alles heeft kunnen vragen dan zijn er geen verrassingen meer achteraf. U weet met een offerte van ons dan ook precies waar u aan toe bent. Een gesprek, advies en offerte zijn trouwens gratis bij ons. Interesse? Vraag dan direct vrijblijvend een afspraak aan.