Referenties

De beste keus

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Ik was al heel lang aan het twijfelen wat ik nou wilde met de tuin, nog meer betegelen wilde ik niet. Ik was nooit fan van kunstgras maar nadat ik getipt was door een kennis was ik om. Het is echt kei mooi, ik ben echt kei blij! Ook mijn kinderen die geen voorstander waren van kunstgras komen er van terug; het lijkt echt heel echt en het voelt zo zacht.

De klantvriendelijkheid en service is ook echt heel goed. Jullie weten waar jullie het over hebben en ik heb zelf gezien dat er echt meer bij komt kijken dan gedacht. Ik maak dan ook graag reclame voor jullie. Het is echt de beste keus geweest om voor FamilyGrass te kiezen.

Heidie van Boxtel Oss / 09-06-2022

Meer dan 200% tevreden

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Het kunstgras ligt nu ongeveer anderhalve maand in de tuin en ik ben nog steeds zeer tevreden, meer dan 200% tevreden zelfs!  Ondertussen hebben we al genoeg weersomstandigheden meegemaakt, regen, sneeuw, vorst, hagel en nu gelukkig weer zon, maar ten alle tijden kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

 

Over alles zijn we echt te spreken. Op de dag zelf waren de jongens die het gras hebben gelegd uitermate vriendelijk, professioneel kundig en fijn om over de vloer te hebben. Ze hebben de tuin die niet recht toe recht aan ligt heel strak en mooi gelegd. Wij kozen voor het Semya gras in onze tuin.

 

Ik heb al meerdere mensen doorgestuurd naar FamilyGrass die de tuin met het kunstgras net zo prachtig vinden als wij zelf. En dat zal ik zeker blijven doen! Wij zijn echt trots op onze tuin en zijn ongelooflijk blij met het eindresultaat.

 

Familie Verbakel Aarle-Rixtel / 23-02-2022

Ze namen goed de tijd

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Het gras in onze tuin zag er niet meer goed uit, zat vol mos en ander onkruid, ook zagen we steeds meer op tegen het maaien. Dat is de voornaamste reden dat we voor kunstgras hebben gekozen. Het gemak van kunstgras en toch een heel natuurgetrouw uiterlijk.

Op de dag zelf namen Rob en Steven echt de tijd om het kunstgras super strak en netjes te leggen, dit vonden we erg fijn. Wat we ook erg prettig vonden is dat ze de tijd namen om alles goed uit te leggen.

We zijn heel tevreden met het kunstgras en de service van begin tot eind, we zouden dan ook zeker iedereen aanbevelen om kunstgras van FamilyGrass te laten leggen!

Familie Geurts Berghem / 17-02-2022

Een prachtig huis aan het water

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Onze achtertuin loopt zeer schuin af naar het water. We hadden al diverse mensen gesproken en ook zelf al over oplossingen nagedacht hoe we dit talud naar onze wens konden maken. Bij FamilyGrass vonden we een luisterend oor en kregen we vakkundig advies.

Op de website van FamilyGrass, gevonden vanuit google, zagen we de base-panels als fijne oplossing tegen het verschuiven van het kunstgras. Na telefonisch contact is Kevin komen kijken naar onze situatie in de tuin. We konden direct merken dat hij ervaring heeft met buitengewone situaties. Hij begreep onze wensen en gaf ons goed advies en nieuwe ideeën.

We hebben voor de base-panels gekozen omdat er dan geen aarde extra afgegraven hoeft te worden. Dit werkt veel schoner en beter voor het milieu. Het gras blijft er goed op liggen waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over verschuivingen.

In 2 dagen heeft FamilyGrass de base-panels met kunstgras geïnstalleerd in onze tuin. Op de juiste momenten werden we er kort even bij gevraagd om de situatie ter plekke te bespreken. Dit maakte dat het een samenwerking was en wij van alle punten op de hoogte bleven.

Na afloop is alles netjes opgeruimd en konden we genieten van onze nieuwe tuin. Nu 2 weken later zijn we nog steeds bijzonder tevreden over de professionaliteit en fijne mensen van FamilyGrass. Wij bevelen FamilyGrass bij iedereen aan!

 

Meneer en mevrouw Van Dam Tilburg / 07-09-2021

Beste kwaliteit & scherpe prijs

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Aan onze tuin grenst een geluidswal. Daar groeit zóveel onkruid, dat we een heel weekend onkruid aan het plukken zijn. We mogen de tuinzijde van de wal zelf invullen en vroegen ons af: “Kan daar misschien kunstgras liggen?’

Toen FamilyGrass bij onze tuin kwam kijken, zeiden ze dat alles kan en hebben ze een scherpe prijs weggelegd.
Ik heb ook andere kunstgrasbedrijven benaderd en stalen gezien, maar voor het beste kunstgras van FamilyGrass betaal ik bij andere het dubbele.

Inmiddels heb ik FamilyGrass vaker gezien en kan ik zeggen dat ze altijd vriendelijk, heel correct en stipt zijn, en ze werken heel precies. Ik kan hen iedereen aanbevelen.
Dus wil je kunstgras? Dan moet je niet verder zoeken. Dan moet je bij FamilyGrass zijn!

Angelique Rollé Oss / 07-09-2020

Great service!

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

I definitely recommend the team at FamilyGrass if you are looking to install artificial grass in your garden. They are fast, efficient and friendly.

I reached out to Kevin with some ideas and discussed what I was looking to achieve. Then quickly received several quotes and options based on our conversation.

It took only a few days to install after I confirmed and the actual installation was done in a few ours. Staff was very pleasant and respectful.

The result is beautiful. It’s been a few weeks and kids are already enjoying the garden more than ever before.

Stephane Amsterdam / 29-07-2020

Van harte aanbevolen

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

De grond in onze tuin is niet zo goed en het is dus veel werk om mooi gras te krijgen. Kunstgras vonden we daarom een betere oplossing.

FamilyGrass werd ons aangeraden door Bamboo Import Europe. Vanaf ons eerste gesprek had ik vertrouwen in René. FamilyGrass legde niet alleen kunstgras in onze voor- en achtertuin, maar zette ook uitstekend de bamboeschutting.
Marc en René zijn vriendelijke mensen en hebben echt hun best gedaan. We zijn meer dan tevreden: het kunstgras bevalt ons prima.

René heeft gedaan wat hij beloofd heeft en we raden FamilyGrass dan ook iedereen van harte aan.
Daar werken echte specialisten in kunstgras!

Marin Dujmovic Bussum / 22-07-2020

We hebben er zoveel plezier van!

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Het kunstgras ligt er nog maar net in, maar we hebben er al zoveel plezier van! Het zwembad, tuinmeubilair en de tafeltennistafel staan erop, zonder het gevaar op bruine plekken in het gras. Dankzij de basepanels is ons gras na regen heel snel weer droog. En we merken dat je veel gemakkelijker op het gras gaat zitten, omdat je er niet vies van wordt.

We kozen voor kunstgras, want we zijn niet van het tuinieren en willen wel altijd een mooie en groene tuin. Ook in de winter. Onze tuinman raadde toen FamilyGrass aan.

De mannen van FamilyGrass kwamen om 08.00 uur en gingen niet weg voordat het af was. Dat werd 20.30 uur door de regen… Ze waren zo aardig en hebben alles goed uitgelegd. Echte bikkels!

Dee Zeist / 14-07-2020

Klantvriendelijk en ontzorgend

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Bij hockeyclub MHC BE in Berkel-Enschot was het speelveldje vorig jaar slecht aangelegd. Het was ongelijk en plooide alle kanten op. Dat moest anders.
De leverancier van het nieuwe skill veld raadde FamilyGrass aan.

Je zag meteen dat de mannen van FamilyGrass verstand van zaken hadden. Ze pakten alles goed aan, waren vriendelijk en hebben niets nagelaten om het goed achter te laten. Hun communicatie en manieren waren precies zoals het hoort: klantvriendelijk en ontzorgend.

Henk Hoppenbrouwers (bestuurslid Stichting ’t Heuneind, voor aanleg en beheer sportvelden) Berkel-Enschot / 09-07-2020

Kunstgras is een uitkomst

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We hebben een soort binnentuin waar niet genoeg zon komt. Daardoor groeit er mos in plaats van gras. We hebben 2 kleine kinderen en niet veel tijd, dus kunstgras is een uitkomst!

Mastergarden heeft onze tuin aangelegd en zij werken samen met FamilyGrass. Het kunstgras ligt prachtig en aan de lengte van de sprieten en de kleurschakering zie je dat het het betere kunstgras is. Het is iets harder en warmer dan echt gras, maar het is heel mooi. Ik ben tevreden!

Gaby Amsterdam / 06-07-2020

Niet aan kunstgras gedacht

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We waren niet zo bezig met de vraag of we kunstgras wilden, totdat we het kunstgras van FamilyGrass bij de buren zagen liggen. Dat zag er zo mooi en natuurlijk uit, dat we ons afvroegen of het echt gras was.

Zelf deden we ons best om het mos steeds uit het gazon te verwijderen, terwijl we eigenlijk niet veel bezig wilden zijn met het gras. Daarom heeft FamilyGrass nu ook bij ons kunstgras gelegd en dat bevalt goed. Met erg warm weer loopt het wel prettiger met slippers, maar we zijn tevreden.

Onze zoon in Amsterdam vond het zo mooi, dat het kunstgras deze week bij hem gelegd wordt.

Dhr. en mevr. Kooijmans Schijndel / 11-6-2020

Het schoolplein is ervan opgeknapt

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Op de John F. Kennedyschool in Oss, waar ik penningmeester van de ouderraad ben, lag onder het speeltoestel boomschors. Dat verspreidde zich over het plein en onder het klimrek ontstond modder.

FamilyGrass is in Oss een bekend bedrijf, heeft korte lijnen en een snelle service. Dat hadden we nodig, want het kunstgras moest snel gelegd worden tijdens de coronasluiting.

Ik was verrast hoe snel het erin lag! Kinderen blij. Ouders blij, want die kregen ervóór de kleren met modder of zelf hars van de boomschors thuis.

Ook het schoolplein is opgeknapt: opgeruimd en geen bak zwart zand meer. Vandalen waren nog wel met het kunstgras aan de gang gegaan, maar FamilyGrass heeft het snel én kosteloos hersteld.

Raymond Overdevest (John F. Kennedyschool) Oss / 03-06-2020

Superblij!

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Wij zijn superblij met het prachtige resultaat! Zó mooi hadden we het echt niet verwacht. We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Mark, Rob en Tim: correct, vriendelijk en ze werken enorm hard door. Zélfs als het flink regent. Zowel Mark als Rob stonden open voor onze vragen/opmerkingen en hebben probleempjes prettig opgelost. Dit prachtige grasveld is met vakmanschap aangelegd. Chapeau!

Onze complimenten voor jullie mooie bedrijf en vooral voor de keurige werkwijze en accuratesse. We zullen Family Grass zeker aanbevelen bij belangstellenden.

Mevr. E. Alting Prinsenbeek / 29-04-2020

Voor iedereen een aanrader

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

In Engeland hadden we kunstgras van Easigrass. Dat lag er al 7 jaar en bleef er als nieuw uitzien. Toen wij naar Nederland verhuisden was de tuin prachtig aangelegd maar niet kindvriendelijk genoeg. Er was veel beplanting en verder tegels.

Door onze goede ervaring hebben we contact opgenomen met FamilyGrass (voorheen Easigrass Nederland). Ze konden al snel aan de slag en hebben de trampoline ook geïnstalleerd.

We zijn heel erg blij met het kunstgras. En onze kinderen ook! Ze kunnen spelen, voetballen, rollebollen, een tent opbouwen… Het is heerlijk zacht en na regen na 20 minuten alweer droog. Af en toe een bezem erover voor de gevallen blaadjes en het ligt er weer netjes bij. Voor iedereen een aanrader, maar zeker met kinderen.

Caroline Den Haag / 06-04-2020

Nog beter dan verwacht

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We wisten al wel dat we kunstgras wilden, omdat ik mezelf geen gras zag maaien. Ons bezoek aan Tuin Idee in de Brabanthallen heeft die wens alleen maar versterkt. We kozen voor FamilyGrass, maar tijdens het offertegesprek was de tekening niet wat we ervan verwachtten. We hebben nog ander gras bekeken, maar niemand kan tippen aan de kwaliteit van het kunstgras van FamilyGrass. Gelukkig gaven we hen een tweede kans en is ons vervolggesprek positief verlopen.

Het leggen van het kunstgras is mooi op tijd en goed gegaan. Er kwamen goede vakmannen. Weinig woorden, maar harde werkers en goede uitleg.
De uitstraling van het gras is nog beter dan we verwachtten: de kleur, de benadering van echtheid, hoe het erbij ligt… Het resultaat is goed. Ons gras is nu zo mooi, je zou er eigenlijk geen mensen op willen laten lopen, grapt mijn vrouw.
Aan een ieder die kunstgras wil, zullen we Family Grass aanraden.

Folkert de Hoop Bant / 02-04-2020

Is het geen echt gras?

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Onze buurvrouw was op de beurs Tuin Idee FamilyGrass tegengekomen en vertelde ons dat ze zulk mooi kunstgras had gezien. We hadden al langer plannen voor kunstgras en hadden de nodige documentatie in huis. Maar we hebben toen FamilyGrass gebeld en Kevin kwam langs met stalen. Het was gelijk goed. Andere aanbieders vielen in dezelfde prijsklasse en we hebben nergens anders meer geïnformeerd.
We vroegen ons wel af of ze kwamen leggen in deze coronatijd. Kevin legde uit onder welke omstandigheden ze hun werk konden blijven doen. De voortuin was geen probleem, maar helaas kon ik hen dus geen koffie aanbieden.

We hebben leuke opmerkingen gehad over het kunstgras in onze voortuin. Zo wilden onze 3 grote kleinzonen maar niet geloven dat het geen echt gras is.
We zijn goed tevreden!

Dhr. Van Dijck Venray / 26-03-2020

Het is luxe

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

De rabatdelen in mijn patio werden groen en ik gleed erover uit. Toen ik op de Excellentbeurs in Ahoy groen kunstgras zag, hield ik Familygrass aan omdat ik geen groen wilde. Er waren heel veel kleuren tapijt.

Ik koos voor grijs en topmannen hebben het lekker snel en heel netjes gelegd. Het ziet er luxe uit. Het is ook luxe: heerlijk aan je voeten! Dat had ik niet verwacht, maar komt door de verende onderlaag.

Ik woon aan het water en mensen die voorbijkwamen, vonden het zonde dat ik van de houten vlonders af wilde. Maar nu het grijze kunstgras er ligt, hoor ik alleen maar: “Wat gaaf!” en “Misschien wil ik dat ook!”

Jeanet Voermans Brielle/ 20-03-2020

Netjes en snel, daar hou ik wel van

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

De tuin was meer mos dan gras en met een eigen bedrijf heb ik niet zoveel tijd. Vroeg weg, laat thuis, dan moest ik op zaterdagmiddag nog eens het gras maaien.

Ik wilde eigenlijk alleen tegels in de tuin, maar met die ik mooi vind, werd het veel te duur.

FamilyGrass heeft toen de hele tuin aangelegd met tegels en kunstgras en ze hebben het keimooi gedaan. Ze hebben snel en net werk geleverd, daar hou ik wel van! Nu hopen dat het netjes blijft, maar die garantie hebben we wel gekregen.

Ali Tapia Oss / 03-08-2019

Topmensen

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Ons bevalt kunstgras goed en het voorkomt dat de hond gaat graven. Maar het onze was verouderd en we wilden het vervangen.

We kennen René goed, dus hij heeft FamilyGrass gelegd en de vorm aangepast. We merken meteen dat dit veel betere kwaliteit is, want zelfs de hond ligt er graag op. Dat zegt wel iets, want dat was bij het vorige wel anders! Het kunstgras is mooi en ziet eruit als vers, jong gras. Ook nu het buiten warm is, kun je er gewoon op blijven lopen.

Eigenlijk is iedereen kunstgras van FamilyGrass aan te raden. Goede kwaliteit en er zitten een paar topmensen; het totale plaatje klopt. Je kunt het ook gewoon eens gaan voelen bij Coppelmans (Oss)!

Kristel van de Elzen Oss / 01-07-2019

Zachter dan gewoon gras

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Geen groene vingers en dan telkens maaien? Gras is niet ons ding. Maar voor de kinderen wilden we wel lekker gras.

Wij hebben FamilyGrass de hele voor- en achtertuin aan laten leggen, inclusief tegels. We waren meteen helemaal klaar. Ze waren vriendelijk, netjes, overlegden en dachten mee. En het bevalt super!

Geen onderhoud en het ziet er goed en strak uit; je ziet het verschil met kunstgras uit de bouwmarkt en het is zachter dan gewoon gras. Ik loop er graag met blote voeten op.
De kleur breekt de tuin en er wordt geen gras meer naar binnen gelopen.
De tuin is een wereld van verschil!

Angelique Wessels Zwolle/ 24-06-2019

Ook mijn klanten reageren enthousiast

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We zagen FamilyGrass op de beurs Tuinidee en vroegen aan verschillende leveranciers een offerte. FamilyGrass was de eerste en enige met een serieuze reactie. Ze dachten mee en alles werd goed voorgesproken. Er waren dan ook geen verrassingen achteraf.

Omdat je maar een klein stukje kunstgras van te voren ziet, waren we wel benieuwd hoe het er in het groot uit zou zien. Het is super gelegd, ziet er mooi uit en we zijn heel tevreden. In mijn showtuin voor stijlvolle tuinmaterialen (www.gardengames.nl) reageren klanten al even enthousiast op het kunstgras. Ik maak overal reclame voor FamilyGrass!

Christa Korsten Schijndel / 12-06-2019

Totaalpakket

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We zochten kunstgras van mooie kwaliteit en hadden bij bedrijven staaltjes opgevraagd. Tot we op Facebook FamilyGrass voorbij zagen komen. We hadden vlug een afspraak en kregen veel uitleg. Het gras zag er realistisch uit en de prijs was voordelig ten opzichte van andere.

We kozen voor FamilyGrass, vanwege de kwaliteit, prijs, vriendelijke benadering en het totaalpakket. Dus niet alleen het gras leggen, maar ook al het werk eromheen.
Vriendelijke mannen kwamen al snel het kunstgras leggen en lieten alles netjes achter. De border is smaller geworden dan we dachten, maar daar is vast een goede reden voor.

We kunnen het zwembad opzetten zonder dat het gras kapot gaat. Voor een druk gezin is kunstgras ideaal. We hoeven niet te verticuteren of maaien en de hond kan niet meer graven!

Martine Creuwels Eijsden / 06-06-2019

Supertevreden

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Ik ben supertevreden over hoe het kunstgras is gelegd. Prettige mensen en het is fijn gegaan. De hond ligt heel de tijd te rollen in het nieuwe gras!

Mevrouw Van de Gronden Zeist / 13-04-2019

Aanrader

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Ons gras werd lelijk door mos en onkruid. Het vergde veel onderhoud en moest in de zomerdagen ook constant gesproeid worden. Na 2 keer het natuurlijke gras te hebben vervangen, hebben we kunstgras laten leggen.

Op de beurs in Utrecht hadden we Family Grass al gezien: mooi gras, veel keuze en professioneel. De mensen die het gras kwamen leggen, waren sympathiek, gaven van tevoren uitleg en kwamen hun afspraken na.

We hebben nu een mooi zicht, het gras is niet van echt te onderscheiden en de tuin lijkt zelfs groter. Kunstgras van Family Grass is een aanrader: praktisch, mooi en makkelijk. De blaadjes die er van de bomen opvallen, veeg je zo weg met een bezem. Zelfs dat gaat makkelijker dan bij natuurgras!

Van een tevreden klant Rhoon / 26-02-2019

Perfecte tijdsplanning

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Thuis had ik al kunstgras liggen. Het gemak, het ziet er altijd mooi uit en de kinderen die nooit in de modder hoeven te spelen… dat wilde ik ook bij mijn tweede huis.

Ik vroeg bij verschillende bedrijven een offerte aan. Ondanks dat FamilyGrass niet de goedkoopste was, gaven de website en de duidelijke offerte me wel het beste gevoel.

De vriendelijke mensen van FamilyGrass maakten goede afspraken met de beheerder van de camping. Ze hebben de hele tuin aangelegd, inclusief bestrating en beplanting, waarbij ik niet aanwezig hoefde te zijn. De tijdsplanning was perfect en het gras ligt er prima bij.
De beheerder is zelfs trots op mijn tuin en noemt het een voorbeeld voor anderen!

Silvya de Jong Enschede / 11-12-2018

Base Panels voor droge voeten

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Wij wonen in Amsterdam Oud-West, wat bekend staat om hoog grondwater en weinig zon. Je kon de tuin niet in, omdat het een grote modderbende was. Na 3 keer een nieuwe grasmat was ik er klaar mee.
Bij de buren had Family Grass kunstgras gelegd en zij waren er blij mee. Vanwege de natte omgeving adviseerde FamilyGrass het gebruik van Base Panels.

We zijn zeer tevreden over de nette manier van leggen. Het ziet er niet uit als kunststofspul en is prettig begaanbaar. Al met al zijn we positief over de kwaliteit en hoe het is gegaan.

Paul Brand Amsterdam / 28-11-2018

Praktisch onderhoudsvrij

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

De entree van ons huis was altijd rommelig door het achterstallige onderhoud van de tuin. Dat was niet fijn aankomen. Daarom hebben we 70 m2 kunstgras laten leggen, zodat het altijd netjes is en je geen troep naar binnen loopt.

FamilyGrass heeft ook een deel van de tuin meteen aangepast. Daar liepen we tegen wat verzakkingen aan, maar dat heeft het team netjes opgelost. Het kunstgras oogt kwalitatief mooi en is praktisch onderhoudsvrij. Precies wat ons doel was.

Laurens Deurhof Versselder / 20-11-2018

Zelfs ons voetbalgezin is enthousiast

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Omdat we aan een weiland wonen, zat ons gras vol onkruid. We wilden volgend jaar graszoden leggen, tot ik FamilyGrass op de Libelle Zomerweek zag. Ik had nog nooit aan kunstgras gedacht en nu maakte ik zelfs een afspraak! In ons voetbalgezin werd ik uitgelachen, omdat zij alleen het sportveld kennen en ‘dat ziet er niet uit in de tuin’. Maar toen René de stalen naast ons echte gras legde, was iedereen enthousiast.

FamilyGrass ontwierp de tuin en legde deze aan, incl. bestrating en plantenbakken. De vierdaagse planning werd een vijfdaagse, maar het was leuk om mee te helpen en het zijn prettige mensen. Ze hebben netjes gewerkt en het resultaat is heel mooi.

Roelie Reimink Lemelerveld / 11-10-2018

Keurig personeel

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We hebben geen verstand van gras en in onze moderne tuin lag een lelijk gazon. Nu er kunstgras ligt, is het mooi groen. Het ziet er natuurlijk uit én het scheelt een hoop werk. Nu hoeven we alleen nog maar de blaadjes eraf te halen.

Tijdens het leggen hoefden we er niet bij te zijn. Het is dan een prettig idee dat keurig personeel in je tuin bezig is. Het gras lag in 1 dag, met een heel mooi resultaat. Alles ging correct en is netjes afgehandeld. We zijn zeer tevreden.

Van een tevreden klant 13-08-2018

Paar jaar eerder moeten doen

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We hebben nog nooit zoveel in de tuin gezeten als nu. Eigenlijk hadden we al een paar jaar eerder kunstgras moeten laten leggen. Met meer groen is het fijner en mooier in de tuin.

Gewoon gras was teveel werk. Ik wilde niet elke week hoeven maaien. René sprak vol passie over Family Grass en ik las op internet goede recensies. We werden overtuigd, omdat het gras kwalitatief goed voelde.
Daarna konden we moeilijk kiezen. Uiteindelijk werd het, met oog op de kinderen, Belgravia omdat dat het zachtste aanvoelde.
Het leggen zelf ging perfect. De mensen waren vriendelijk en ruimden alles netjes op. ’s Avonds lag er opeens kunstgras in de tuin!
Onze verwachting is uitgekomen.

Peter van der Aa Chaam / 11-08-2018

Eerlijk, open en vakkundig

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Op internet las ik dat FamilyGrass gestart was in Engeland en inmiddels in meer landen gevestigd is. Dat gaf me gelijk vertrouwen en toen René langskwam, klopte het helemaal. Zo eerlijk, open en vakkundig … het klikte.

Tijdens het leggen, werkten ze netjes en dachten ze steeds mee. Op de plek waar ons zwembad komt te staan, hebben ze het gras keurig waterpas gelegd. Ook strooiden ze extra zand op die plek, zodat het kunstgras weer makkelijk netjes overeind staat als we ons zwembad opruimen.

We hebben kunstgras genomen vanwege het onderhoudsgemak. Maar nu voelen we met blote voeten dat het eigenlijk ook prettiger is dan echt gras. Lekker zacht, prikt niet en ook bij een hoge buitentemperatuur kun je prima over het gras lopen.

Jeroen Vink Elst (Gelderland) / 03-08-2018

Oog voor de klant

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

De tuin is verdeeld in drie kleinere delen, waardoor het steeds een heel gesjouw was met de maaimachine. Kunstgras maakte daar een einde aan. Het heeft een mooie uitstraling en…. is altijd groen!

De mensen van FamilyGrass doen wat ze zeggen en werken met oog voor de klant. Het leggen gaf weinig rommel en er was een luisterend oor voor opmerkingen.

Oog voor de klant Waddinxveen / 02-08-2018

Het geld waard

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Het kost veel tijd om je grasveld mooi te krijgen en die hebben we niet. Onder het zwembad broeide dan een ‘megagraancirkel’ in ons gras die we met veel gedoe een keer weg kregen. Maar ik was anti-kunstgras, omdat het niet echt leek.

“Er is nieuw kunstgras,” zei mijn man. Eerst zien en dan geloven… René kwam vrijblijvend langs met 5 stalen en het zag er inderdaad natuurlijk uit. René vertelde eerlijk over de voor- en nadelen.

Alles is vlekkeloos verlopen en keurig opgeleverd. Ze hebben een boom uitgegraven, een klimrek eruit gehaald, allemaal zonder gedoe en geklaag.
Het is niet goedkoop, maar nu vind ik het zijn geld echt waard. Het kunstgras voelt heel fijn en er wordt veel op gespeeld.

Ines Posthuma De Meern / 13-06-2018

Minder last van hooikoorts

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Onze tuin ligt de hele dag in de zon. We hebben alles aan ons gras gedaan, maar het bleef kapotgaan. We wilden niet alleen bestrating en dus kozen we voor kunstgras (Easi Mayfair) en daar hebben we helemaal geen spijt van.

Alles is goed gegaan, goed op tijd en tussen het moment van kiezen en leggen, zaten maar 2 weken.

Nu hoef ik ook niet meer te maaien gelukkig, want ik heb last van hooikoorts. Ik ben er superblij mee.

Sylvi Megens Oss / 12-06-2018

Natural green and soft

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We wanted a green garden, but didn’t have enough time to keep it green. We have chosen for artificial grass as a compromise, but it was very important to us that we didn’t get a fake look.

We found FamilyGrass on the internet and René visited us with some samples. We were surprised how natural green it looked and how soft it felt! René also had some good ideas about the garden design, so we outsourced the garden renovation to Family Grass.

The implementation should take 2 days, but unfortunately there were some troubles with the fence and it took 2 weeks. But René and Mark were helpful and the garden is beautiful. Now we spend more time outside. It was an investment, but worth the money.

Luca Sottani Purmerend (Expat from Italy) / 11-05-2018

Rohit – Amstelveen

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

“We are traveling a lot and FamilyGrass has a good solution with an easy installation in 1 day. René showed us samples and it was exactly what we liked. I have 2 young daughters and don’t have much time to maintain natural grass. Besides that, artificial grass is much cleaner coming into the house. It looks good and keeps looking good. I’ll be happy to recommend FamilyGrass.”

Rohit Amstelveen (expat from India)

Adriana – Amsterdam

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

“We choose for artificial grass to have less trouble. I am bad with plants and this is always green. We saw a design on Facebook and the owner of the garden recommended familygrass. René understood what we were looking for and took care of a complete new design for the garden, artificial grass included. All my friends like our garden!”

Adriana Amsterdam (expat from Moldavia)

Thanaya – Amsterdam

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

“Our garden is only accessible via our house. We didn’t want any sand on the floors during installation. We asked 3 or 4 artificial grass companies and only FamilyGrass could do it on this condition. Everbody with dogs or children should have it. No mud inside, kids can play without getting hurt and the grass drys up very fast after a rain shower. We would definitely recommend FamilyGrass.”

Thanaya Amsterdam (expat from Austria)

Mooie, gemêleerde grassprieten

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

René van FamilyGrass nam op basis van onze wensen 4 kunstgrassoorten mee. Uiteindelijk hebben we de Mayfair gekozen, omdat deze mooie, gemêleerde grassprieten heeft en het fijnste aan onze voeten voelt.

Onze tuin werd op dat moment al onder handen genomen, maar gelukkig kon het kunstgras op korte termijn gelegd worden. Mark en Rob gingen professioneel te werk en je zag dat ze iets moois wilden afleveren. Na twee middagen waren ze al klaar.

Nu we kunstgras hebben, kijk je heel mooi en rustig naar buiten. Een strakke grasmat, fris en groen, in plaats van dorre of zwarte plekken, mos en onkruid. En kunstgras blijkt nog een voordeel te hebben: het geeft geen groene vlekken. Onze kleine dochter kan met haar zondagse kleren in de tuin spelen!

Erik ter Braak Oss / 01-05-2018

Altijd een nette tuin

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Ik was heel benieuwd hoe onze kunstgrasmat eruit zou zien als hij wat langer ligt. Hij heeft deze winter prima overleefd en ziet er nog hetzelfde uit. Ik ben er heel blij mee.
We zijn vaak weg en wilden een makkelijke tuin, zodat je anderen niet hoeft lastig te vallen als je er niet bent. We hadden eerst steentjes liggen, maar kunstgras is eigenlijk veel fijner voor onze jonge kleinkinderen en vraagt óók geen onderhoud. Ze kunnen er lekker op spelen en het voelt niet als plastic. Het is lekker zacht aan hun blote voeten.
Het leggen was zo gebeurd. Het zand werd uitgegraven en afgevoerd door familygrass. We hebben er niets voor hoeven te doen. We waren zelfs niet eens thuis. Nu hebben we altijd een mooie grasmat en een nette tuin. Ideaal!

Marion de Gier Oss / 08-03-2018

Mooier dan echt gras

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Na jaren besloten om voor kunstgras te gaan. Op advies van Rene gekozen voor de nieuwe Mayfair en geen spijt. Ziet er uit als echt gras, maar dan mooier. Bedankt!

Sharina Amstelveen / 17-06-2017

Fijn gesprek en goede service

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Na een prettig adviesgesprek gekozen voor de Mayfair. Het installatieteam bestaat uit fijne mensen die onze tuin in 1 dag gelegd hebben.
Het ziet er keurig uit, wij zijn klaar voor de zomer!

Jasper Oss / 26-05-2017

Snelle service

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

Blij met mijn nieuwe tuin! Complimenten voor de snelle service. Top.

Linda Amsterdam / 09-05-2017

Zacht gras

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

We hebben veel plezier van onze tuin. Het gras voelt zacht aan en ziet er schitterend uit. De kleinkinderen liggen er ook graag op. Blij dat we voor FamilyGrass gekozen hebben. Snelle en correcte service. Bij ons ligt de Belgravia, voor ons de mooiste kleur.

Mevr. Van Nieuwkerken 05-04-2017

Professional service

Service

Kwaliteit

Tevredenheid

A big thank you to the team at FamilyGrass™! A real professional service and a wonderful end result! As a British Expat living here for 16 years it was such a pleasure to do business with all the guys at FamilyGrass™.
I would recommend them to anyone! Well done guys and thanks for doing such a great job!

E.S. Cat and Dog Shelter Project, Sharjah