Onze achtertuin loopt zeer schuin af naar het water. We hadden al diverse mensen gesproken en ook zelf al over oplossingen nagedacht hoe we dit talud naar onze wens konden maken. Bij FamilyGrass vonden we een luisterend oor en kregen we vakkundig advies.

Op de website van FamilyGrass, gevonden vanuit google, zagen we de base-panels als fijne oplossing tegen het verschuiven van het kunstgras. Na telefonisch contact is Kevin komen kijken naar onze situatie in de tuin. We konden direct merken dat hij ervaring heeft met buitengewone situaties. Hij begreep onze wensen en gaf ons goed advies en nieuwe ideeën.

We hebben voor de base-panels gekozen omdat er dan geen aarde extra afgegraven hoeft te worden. Dit werkt veel schoner en beter voor het milieu. Het gras blijft er goed op liggen waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over verschuivingen.

In 2 dagen heeft FamilyGrass de base-panels met kunstgras geïnstalleerd in onze tuin. Op de juiste momenten werden we er kort even bij gevraagd om de situatie ter plekke te bespreken. Dit maakte dat het een samenwerking was en wij van alle punten op de hoogte bleven.

Na afloop is alles netjes opgeruimd en konden we genieten van onze nieuwe tuin. Nu 2 weken later zijn we nog steeds bijzonder tevreden over de professionaliteit en fijne mensen van FamilyGrass. Wij bevelen FamilyGrass bij iedereen aan!