Ik heb alleen maar pluspunten

Service Kwaliteit Tevredenheid

Fantastisch! De mannen van FamilyGrass werken netjes, ik kon snel terecht en het eindresultaat is geweldig. Alle afspraken zijn nagekomen en de tuin lag er snel in, niets anders dan pluspunten voor de heren van FamilyGrass!

Mevrouw Brouwer Hoogvliet / 03-06-2024

Geweldig eindresultaat!

Service Kwaliteit Tevredenheid

Service geweldig, de tuin is vakkundig en snel aangelegd en het eindresultaat is geweldig. De stalen die we van tevoren mochten bekijken, gaven ons voldoende inzicht om tot een perfecte keuze te komen. Bedankt!

Meneer van Genen / 01-06-2024

Erg tevreden!

Service Kwaliteit Tevredenheid

Onze tuin ligt er prachtig bij. Het leggen van de tuin is voorspoedig verlopen en er waren geen bijzonderheden. Wij hebben geen klachten en zijn erg tevreden!

Frans Kanters Gemert / 20-05-2024

Spelen met water

Service Kwaliteit Tevredenheid

Nadat de mannen van FamilyGrass het kunstgras hadden geïnstalleerd was het meteen feest in de tuin. Het gras is heerlijk zacht om op te lopen en water maakt geen modder meer. De zomer kan wat ons betreft niet lang genoeg zijn!

Familygrass reageerde snel en gelukkig konden ze ook binnen 2 weken aan de slag bij ons. Bedankt!

Laura van Hinthum Oss / 14-06-2023

De beste keus

Service Kwaliteit Tevredenheid

Ik was al heel lang aan het twijfelen wat ik nou wilde met de tuin, nog meer betegelen wilde ik niet. Ik was nooit fan van kunstgras maar nadat ik getipt was door een kennis was ik om. Het is echt kei mooi, ik ben echt kei blij! Ook mijn kinderen die geen voorstander waren van kunstgras komen er van terug; het lijkt echt heel echt en het voelt zo zacht.

De klantvriendelijkheid en service is ook echt heel goed. Jullie weten waar jullie het over hebben en ik heb zelf gezien dat er echt meer bij komt kijken dan gedacht. Ik maak dan ook graag reclame voor jullie. Het is echt de beste keus geweest om voor FamilyGrass te kiezen.

Heidie van Boxtel Oss / 09-06-2022

Meer dan 200% tevreden

Service Kwaliteit Tevredenheid
Het kunstgras ligt nu ongeveer anderhalve maand in de tuin en ik ben nog steeds zeer tevreden, meer dan 200% tevreden zelfs!  Ondertussen hebben we al genoeg weersomstandigheden meegemaakt, regen, sneeuw, vorst, hagel en nu gelukkig weer zon, maar ten alle tijden kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

 

Over alles zijn we echt te spreken. Op de dag zelf waren de jongens die het gras hebben gelegd uitermate vriendelijk, professioneel kundig en fijn om over de vloer te hebben. Ze hebben de tuin die niet recht toe recht aan ligt heel strak en mooi gelegd. Wij kozen voor het Semya gras in onze tuin.

 

Ik heb al meerdere mensen doorgestuurd naar FamilyGrass die de tuin met het kunstgras net zo prachtig vinden als wij zelf. En dat zal ik zeker blijven doen! Wij zijn echt trots op onze tuin en zijn ongelooflijk blij met het eindresultaat.

 

Familie Verbakel Aarle-Rixtel / 23-02-2022

Ze namen goed de tijd

Service Kwaliteit Tevredenheid

Het gras in onze tuin zag er niet meer goed uit, zat vol mos en ander onkruid, ook zagen we steeds meer op tegen het maaien. Dat is de voornaamste reden dat we voor kunstgras hebben gekozen. Het gemak van kunstgras en toch een heel natuurgetrouw uiterlijk.

Op de dag zelf namen Rob en Steven echt de tijd om het kunstgras super strak en netjes te leggen, dit vonden we erg fijn. Wat we ook erg prettig vonden is dat ze de tijd namen om alles goed uit te leggen.

We zijn heel tevreden met het kunstgras en de service van begin tot eind, we zouden dan ook zeker iedereen aanbevelen om kunstgras van FamilyGrass te laten leggen!

Familie Geurts Berghem / 17-02-2022

Een prachtig huis aan het water

Service Kwaliteit Tevredenheid

Onze achtertuin loopt zeer schuin af naar het water. We hadden al diverse mensen gesproken en ook zelf al over oplossingen nagedacht hoe we dit talud naar onze wens konden maken. Bij FamilyGrass vonden we een luisterend oor en kregen we vakkundig advies.

Op de website van FamilyGrass, gevonden vanuit google, zagen we de base-panels als fijne oplossing tegen het verschuiven van het kunstgras. Na telefonisch contact is Kevin komen kijken naar onze situatie in de tuin. We konden direct merken dat hij ervaring heeft met buitengewone situaties. Hij begreep onze wensen en gaf ons goed advies en nieuwe ideeën.

We hebben voor de base-panels gekozen omdat er dan geen aarde extra afgegraven hoeft te worden. Dit werkt veel schoner en beter voor het milieu. Het gras blijft er goed op liggen waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over verschuivingen.

In 2 dagen heeft FamilyGrass de base-panels met kunstgras geïnstalleerd in onze tuin. Op de juiste momenten werden we er kort even bij gevraagd om de situatie ter plekke te bespreken. Dit maakte dat het een samenwerking was en wij van alle punten op de hoogte bleven.

Na afloop is alles netjes opgeruimd en konden we genieten van onze nieuwe tuin. Nu 2 weken later zijn we nog steeds bijzonder tevreden over de professionaliteit en fijne mensen van FamilyGrass. Wij bevelen FamilyGrass bij iedereen aan!

 

Meneer en mevrouw Van Dam Tilburg / 07-09-2021

Beste kwaliteit & scherpe prijs

Service Kwaliteit Tevredenheid

Aan onze tuin grenst een geluidswal. Daar groeit zóveel onkruid, dat we een heel weekend onkruid aan het plukken zijn. We mogen de tuinzijde van de wal zelf invullen en vroegen ons af: “Kan daar misschien kunstgras liggen?’

Toen FamilyGrass bij onze tuin kwam kijken, zeiden ze dat alles kan en hebben ze een scherpe prijs weggelegd.
Ik heb ook andere kunstgrasbedrijven benaderd en stalen gezien, maar voor het beste kunstgras van FamilyGrass betaal ik bij andere het dubbele.

Inmiddels heb ik FamilyGrass vaker gezien en kan ik zeggen dat ze altijd vriendelijk, heel correct en stipt zijn, en ze werken heel precies. Ik kan hen iedereen aanbevelen.
Dus wil je kunstgras? Dan moet je niet verder zoeken. Dan moet je bij FamilyGrass zijn!

Angelique Rollé Oss / 07-09-2020

Great service!

Service Kwaliteit Tevredenheid

I definitely recommend the team at FamilyGrass if you are looking to install artificial grass in your garden. They are fast, efficient and friendly.

I reached out to Kevin with some ideas and discussed what I was looking to achieve. Then quickly received several quotes and options based on our conversation.

It took only a few days to install after I confirmed and the actual installation was done in a few ours. Staff was very pleasant and respectful.

The result is beautiful. It’s been a few weeks and kids are already enjoying the garden more than ever before.

Stephane Amsterdam / 29-07-2020

Van harte aanbevolen

Service Kwaliteit Tevredenheid

De grond in onze tuin is niet zo goed en het is dus veel werk om mooi gras te krijgen. Kunstgras vonden we daarom een betere oplossing.

FamilyGrass werd ons aangeraden door Bamboo Import Europe. Vanaf ons eerste gesprek had ik vertrouwen in René. FamilyGrass legde niet alleen kunstgras in onze voor- en achtertuin, maar zette ook uitstekend de bamboeschutting.
Marc en René zijn vriendelijke mensen en hebben echt hun best gedaan. We zijn meer dan tevreden: het kunstgras bevalt ons prima.

René heeft gedaan wat hij beloofd heeft en we raden FamilyGrass dan ook iedereen van harte aan.
Daar werken echte specialisten in kunstgras!

Marin Dujmovic Bussum / 22-07-2020

We hebben er zoveel plezier van!

Service Kwaliteit Tevredenheid

Het kunstgras ligt er nog maar net in, maar we hebben er al zoveel plezier van! Het zwembad, tuinmeubilair en de tafeltennistafel staan erop, zonder het gevaar op bruine plekken in het gras. Dankzij de basepanels is ons gras na regen heel snel weer droog. En we merken dat je veel gemakkelijker op het gras gaat zitten, omdat je er niet vies van wordt.

We kozen voor kunstgras, want we zijn niet van het tuinieren en willen wel altijd een mooie en groene tuin. Ook in de winter. Onze tuinman raadde toen FamilyGrass aan.

De mannen van FamilyGrass kwamen om 08.00 uur en gingen niet weg voordat het af was. Dat werd 20.30 uur door de regen… Ze waren zo aardig en hebben alles goed uitgelegd. Echte bikkels!

Dee Zeist / 14-07-2020