Luxe kunstgras en service met een glimlach, dat is FamilyGrass

Ontzorgen en kwaliteit staan bij ons centraal zodat u tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: Familie. Daarom geven wij 10 jaar garantie op ons luxe kunstgras indien het door ons gelegd is. Zo heeft u een onderhoudsvriendelijke tuin, verzorgd door fijne vakkundige mensen, waar u de komende 10 jaar nauwelijks omkijken naar heeft wat betreft het gras. Bij FamilyGrass zijn we expert in luxe kunstgras en aanverwante producten. Daarbij zorgen we achter de schermen dat de dingen goed geregeld zijn.

Goed geregeld bij FamilyGrass

Kwaliteit

Kunstgras van FamilyGrass wordt door onze eigen product specialisten ontworpen en exclusief voor FamilyGrass dealers geproduceerd. Doordat ons kunstgras zo mooi is, is het haast niet van echt te onderscheiden. Ook is ons luxe kunstgras vrij van gifstoffen en metalen en 100% Europees.

Onze FamilyGrass gecertificeerde installateurs zijn uiterst zorgvuldig en deskundig. Wij adviseren u graag over onze producten, passend bij uw wensen, smaak en bodemkwaliteit. Deze combinatie van luxe producten, expertise en vakmanschap zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van ons prachtige kunstgras in uw tuin.

Aanleg en ondergrond

Onze FamilyGrass installateurs zijn zorgvuldig en deskundig opgeleid omdat een goed aangelegd kunstgras niet alleen mooi is maar ook langer mee gaat. De juiste ondergrond draagt bij aan de kwaliteit en het behoud van uw kunstgras. Afhankelijk van uw bodemkwaliteit en gebruikerswensen bepalen wij met u de ondergrond. Veelal leggen we ons kunstgras op wit zand, granulaat of lava, al dan niet in combinatie met een shockpad voor nog meer comfort. Uw wensen kunnen bijvoorbeeld extra valdemping zijn bij speeltoestellen of goede drainage in verband met zeer natte ondergrond. Onze specialisten adviseren u graag. Op Family Grass kunstgras, gelegd door onze specialisten, geven wij 10 jaar garantie. Kijk bij installatie voor meer informatie.

Betaalbaar

We staan zelf aan de tekentafel en werken met de beste productiebedrijven in Europa. Doordat we een sterke product range hanteren en deze voor onze wereldwijde partners groot inkopen kunnen we concurrerende prijzen hanteren met de beste producten. Bekijk onze producten hier.

Snel

Nederland is het transportland van Europa. Ook voor FamilyGrass wordt de distributie voor Europa in Nederland geregeld. Zodoende beschikken wij over een gezonde voorraad dichtbij huis. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en uw tuin in een kort tijdsbestek opleveren. Benieuwd wat wij voor anderen gedaan hebben? Bekijk hier onze voor en na foto’s.

Uitgebreid assortiment

Bij FamilyGrass hebben we voor elke unieke toepassing de beste producten, zo kennen we verschillende producten voor siertuinen, maar hebben we ook producten speciaal voor op balkon, speelplaatsen of sportvelden.

De producten van FamilyGrass zijn zo samengesteld dat ze voor verschillende toepassingen geschikt zijn. Kunstgras bestaat uit garen (Polyethyleen) dat getuft wordt op een doek met een verstevigde onderlaag. Door te variëren en combineren van garens, het aantal steken, het doek en de onderlaag, hebben we een sterke productenrange samengesteld voor elke toepassing.

FamilyGrass range: de beste producten die er op de markt te verkrijgen zijn. Variërend van 25 tot maar liefst 55 millimeter hoog en zeer zacht. Door de toevoeging van kroesgaren is het niet van echt te onderscheiden. De nieuwste generatie garens die gebruikt worden zorgen ervoor dat de vezels mooi overeind blijven staan. Wanneer onze producten door een van onze professionele installateurs bij u in de tuin aangebracht is, zal zonder twijfel de hele buurt jaloers op u zijn! Kijk bij ons kunstgras voor de volledige range van 2022.