Afgelopen week stonden medewerkers van Family grass Nederland op de 50+ beurs en op de Beurs Eigen Huis. Veel staan, lange dagen en vermoeide kaakspieren van het vele praten is meestal het gevolg van intensieve beursdagen. Het fijne contact met (potentiële) klanten zorgt dat de dagen veelal voorbij vliegen. Dit keer stonden we niet alleen op de beurs…

Fontys’ studente Julia van Maren assisteerde Family grass op de beurs Eigen Huis in Utrecht:

“De stand trok veel aandacht door de vele dieren. Kinderen wezen hun ouders erop en zo had Family grass veel bekijks. Ook de ludieke auto deed het goed. Los van de aandacht voor de stand, waren er ook veel mensen écht geïnteresseerd in het product. Je merkt dat Family grass een A-merk is en leidt in deze kleine markt. Het gaat de mensen om kwaliteit; de prijs is minder belangrijk. De meest gehoorde opmerking was dan ook: ‘Dit kunstgras ziet er heel echt uit.’

Ik vond het heel leuk om te ervaren hoe de dag gaat op een beurs en dat ikzelf ook daadwerkelijk tot afspraken maken kwam met geïnteresseerden. Maar heel de dag vriendelijk zijn, dat maakt een dag op de beursvloer zwaar en na 2 dagen was ik er eerlijk gezegd “wel klaar mee”. Ik heb niet zo zeer iets geleerd, maar wel gezien dat de theorie vanuit school overeenkomt met de praktijk.

De stand, de briefing en de hele aanpak had ik eerder niet over nagedacht. Family grass maakte op mij de indruk van een goed georganiseerd bedrijf waarbij de mensen weten waar ze mee bezig zijn.”  

 

Dank je wel voor je hulp, Julia. Mede dankzij jou kijken we terug op een succesvolle beurs met heel veel nieuwe contacten!

 

Zie hieronder enkele sfeerbeelden en tevens de mooie meubels die we hebben mogen lenen van De Smid Lifestyle.

Te bestellen via: www.smidlifestyle.nl.