Sinds 1 mei kunnen klanten ook bij Coppelmans in Oss kunstgras van familygrass kopen. Een deel van het assortiment staat uitgestald en is per 4m2 te koop.


Directeur familygrass Nederland, René van Hinthum legt uit waarom. “Met name voor mensen die goed kunstgras op hun balkon willen hebben of een paar vierkante meter in hun tuin willen leggen is de samenwerking met Coppelmans Oss een uitkomst. Ons hoofdkantoor van Nederland (en zelfs van Europa) zit in Oss. We hebben dan ook altijd voldoende gras hier op voorraad. Voor ons is het een kleine moeite om aan de klanten van Coppelmans Oss te leveren.”

Mocht de tuin of het balkon iets groter zijn dan een paar vierkante meter (vanaf 15m2) dan hebben ze bij familygrass en Coppelmans ook daar de handen ineengeslagen. Als klant van Coppelmans kunt u op een formulier in de winkel eenvoudig aangeven dat u het kunstgras gelegd wilt hebben door een expert. Coppelmans en familygrass nemen dan contact op.

Afgelopen zaterdag, één dag voor Moederdag, kon heel Oss zien én voelen dat kunstgras van familygrass nu ook bij Coppelmans te koop is.