“Als er ooit iets is dan los ik het op. Ontzorgen noemen ze dat. Als ik klaar ben dan is de klant ook klaar; hij kan een stoel pakken en op het gras gaan zitten.” Gerrald Legemaat

 

FamilyGrass heeft met Gerrald Legemaat van Legemaat Buiteninrichting er een fijne partner bij. Gerrald is actief in de regio Utrecht en zal daar de klanten voorzien van ons hoogwaardige FamilyGrass kunstgras.

 

Zowel particulieren als hoveniers kunnen bij Legemaat Buiteninrichting al jaren terecht voor grondwerk, straatwerk en tuinaanleg. Sinds oktober dus ook voor kunstgras van FamilyGrass. De samenwerking met FamilyGrass is voor Gerrald een passende stap in zijn bedrijf. “De afgelopen jaren merk je dat de vraag naar kunstgras langzaam stijgt. Mensen willen geen geel gras in de zomer. Kunstgras is dan een goed alternatief. Veel mensen hebben er nog wel een verkeerd beeld bij. Als ze de kwaliteit van FamilyGrass kunstgras zien en voelen gaan ze overstag.

De samenwerking met FamilyGrass is goed. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Als ik ’s avonds bel dan zijn ze voor mij bereikbaar. Ze delen de kennis en technieken die ze hebben over het kunstgras en de installatiemogelijkheden. Het voelt echt als een partnership.”

Ook René van Hinthum, directeur FamilyGrass, is blij met de samenwerking met Gerrald. “We zochten nog een goede partner in de regio Utrecht. Gerrald is een fijn mens en past bij ons in de ‘family’. Beide streven we naar kwaliteit en de opperste klanttevredenheid. Communicatie is daarbij cruciaal. Dan wordt samenwerken ook echt samen werken.”

 

Links Gerrald Legemaat, rechts René van Hinthum