FamilyGrass heeft vele kleuren kunstgras. Wij ontmoetten Jeanet Voermans op de Excellentbeurs in Ahoy. Ze was onder de indruk van onze kwaliteit kunstgras en de fijne professionals van FamilyGrass maar wilde echt geen groene tuin. Gelukkig konden we onze stalen gekleurd kunstgras laten zien. Haar voorkeur ging uit naar grijs. Haar patio heeft daarmee een bijzonder luxe uitstraling gekregen. Én is onderhoudsvriendelijk. Lees hoe tevreden mevrouw Voermans is bij onze referenties.

Tuintapijt FamilyGrass

 

Binnen FamilyGrass voert groen kunstgras de hoofdrange, maar dat betekent niet dat we niet veel meer in ons assortiment hebben. Van felle kleuren tot gedekte tonen we kunnen vele kanten op.

 

Buiten kunstgras leveren we ook multipanels voor binnen en buiten in allerlei kleuren. Maak een schaakbord in de tuin of een tijdelijk basketbal veld. Liever een vrolijke of juist rustige ondergrond in de garage? Met onze multipanels kunnen we ook hierin u prima bedienen met kwaliteitsmaterialen tegen betaalbare prijzen.

Wilt u ook een andere kleur in de tuin? Een onderhoudsvriendelijk tapijt? Of een speelveld? Neem contact met ons op en wij praten u bij over de vele mogelijkheden die we hebben.