Verhuizing gestart

“Met het nieuwe pand aan de Vechtstraat 9 in Oss zijn we klaar voor de groei”, aldus René van Hinthum, directeur FamilyGrass.

 

Dat het goed gaat met FamilyGrass blijkt al uit de groei van partners, hoveniers en klanten. Dat het oude pand aan de Kantsingel daarmee ook te klein begon te worden was te verwachten. Met het nieuwe pand aan de Vechtstraat is er een opslagruimte van 500m2 en een kantoor van 150m2.

René vervolgt: “Hiermee zijn we klaar voor de toekomst. We distribueren zowel binnen Nederland als door Europa. Het gaat dan niet alleen om rollen gras maar ook om de base-panels en Versacourt materialen. Met de nieuwe hal wordt de distributiefunctie veel efficiënter. We groeien ook in personeel en daar voorziet de grotere kantoorruimte nu ook in. Het kantoor en de hal bevinden zich op hetzelfde terrein waardoor net als voorheen de communicatie tussen verkoop, werkvoorbereiding en uitvoering goed blijft en ook het Family-gevoel erin blijft.”

Vanaf 1 december vestigt het hoofdkantoor van FamilyGrass zich op de Vechtstraat 9 te Oss. De voorbereidingen zijn in volle gang.