Dankbaar met vele tevreden klanten

Het voorjaar is traditiegetrouw hét moment waarop onze klanten de tuin aan laten pakken. Met de Coronacrisis was het voor ons onzeker wat er zou gebeuren. We zijn dankbaar voor het vertrouwen wat mensen in ons gesteld hebben en de regels die hierbij door de mensen opgevolgd werden.

 

Onze werkzaamheden vinden buiten plaats en we kunnen eenvoudig afstand houden. Uiteraard missen we zo nu en dan een vers kopje koffie en zouden we onze klanten graag een hand geven. Echter aan de kwaliteit van het eindresultaat wordt niet getoornd.

In maart en april hebben we zodoende toch vele klanten blij mogen maken met fris, groen kunstgras in de tuin. Lees de verschillende referenties er maar eens op na. We kijken tevreden terug en met een goed gevoel naar de toekomst!

Mocht u net als mevrouw Alting blij verrast willen worden door het prachtige eindresultaat? “Nog mooier dan verwacht” Of uw kinderen net als Caroline laten spelen en springen op het gras? “Na 20 minuten alweer droog” Of wilt u net als mevrouw Voermans grijs kunstgras? “Het ziet er luxe uit en heerlijk aan je voeten”. Plan dan direct een afspraak in voor een vrijblijvende offerte.

Familygrass natuurlijk kunstgras Kunstgras Den Haag  Tuintapijt FamilyGrass

Geen zorgen we nemen onze koffie gewoon nog even zelf mee. Lees hier alles over onze Coronaregels.