Veel bekijks bij Chelsea Flowershow 2017

Ook dit jaar staan we op de prestigieuze Chelsea Flower Show met een bijzondere kunstgras-stand die dinsdag 23 mei tijdens de opening voor ‘members only’ al veel bekijks trok.

Deelnemen aan een Flower Show met kunstgras is uniek. Sinds 2012 mogen we de stempel ‘Winner Chelsea Award’ gebruiken. Waar we dan ook bijzonder trots op zijn. Graag laten we zien wat we kunnen maar doen we zelf ook weer inspiratie op. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op horticultureel gebied!

Ook dit jaar pakken we flink uit. Onze deelname aan de Chelsea Flower Show 2017 staat in het teken van ‘Outdoor Living’. In samenwerking met de Engelse warenhuis keten John Lewis maken we van de tuin een ‘Open and comfortable living area’.

Chelsea Flower Show: “The world’s most prestigious flower show that inspires millions through showcasing the best in garden design” (https://www.rhs.org.uk/shows-events/rhs-chelsea-flower-show)

Naast de invulling van ‘Outdoor Living’ hebben we ook de nieuwste deelnemers van onze EasiZoo meegenomen: heerlijk zacht en aaibaar! Ook zo’n vriendelijke kameraad in de tuin? Kijk op onze website bij ‘kunstgras producten’ – EasiZoo