Onze Family groeit!

We hebben een enthousiaste partner gevonden in Jetsko Fennema voor de provincie Groningen. Jetsko regelt met zijn bedrijf J.Fennema, kraanverhuur en bestratingen, alles rondom de woning. Van grondverzet, rioolwerkzaamheden en 3D-tuinontwerp tot tuinaanleg.

Jetsko: “Met mijn  bouwtechnische achtergrond ben ik in staat om veranda’s en schuttingen te plaatsen. Tevens heb ik verschillende lascursussen gedaan, zodat ik van metaal ook het een en ander kan realiseren.

Omdat ik regelmatig de vraag kreeg naar kunstgras ben ik op zoek gegaan naar een leverancier. Op een beurs zag ik de stand van FamilyGrass en na een gesprek was het voor mij duidelijk dat ik met hen verder wilde. Duidelijke tekst en uitleg en korte lijnen bij vragen.

Ik heb nu zelf kunstgras in mijn tuin en dat is gelijk een visitekaartje voor mensen die overwegen om ook kunstgras te nemen. Op deze manier kan ik gelijk het product laten zien en tekst en uitleg geven. Zo had ik afgelopen zondag visite die mijn kunstgras ziet… of ik ook eens bij hun wil kijken naar de tuin waarop niks wil groeien.
Vaak moet je het toch hebben van de mond-tot-mondreclame en dat mensen zien dat je ergens mee bezig bent. Vorige week bijvoorbeeld was ik kunstgras aan het leggen bij een klant toen zijn overbuurman kwam vragen of ik ook eens bij hem kwam kijken en meten.”

Jetsko, we zijn blij met jou in de Family en sluiten ons graag aan bij jouw motto: We laten u nooit in de rommel achter. Als wij weg zijn, kunt u genieten van uw tuin. Daar doen we het voor!

 

Kunstgras in Groningen

Van links naar rechts: Jetsko Fennema, René van Hinthum en Arjan van Dam