Nieuwe partners voor 2021

De Family van FamilyGrass groeit: met Cor Stouten en Maurits Heebink komen er 2 ervaren mannen bij. Beide zijn al jarenlang ervaren en succesvolle ondernemers in de groen-sector. Welkom bij de Family!

Maurits Heebink wordt per 1 januari 2021 franchise-nemer van de regio Gelderland.
Al ruim 18 jaar is Maurits Heebink Tuinbeheer de tuinspecialist van en in de Achterhoek. Een gemotiveerd team van goed opgeleide groenspecialisten verzorgt met een eigentijds machine park het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. “In gesprek zijn met de klant om tuindromen uit te laten komen, dat is voor ons het belangrijkste”. Neem eens een kijkje op zijn website.

Cor Stouten wordt per 1 januari 2021 franchise-nemer van de regio Zeeland.
De specialiteit van Buitenspeelgoed Stouten ligt, zoals de naam het al zegt, op buitenspeelgoed. Denk hierbij aan trampolines, speelhuisjes en schommels. Veelal speelgoed waar kunstgras onder geplaatst wordt. Een samenwerking met Cor is dan ook een echte win-win voor de hele Family. Neem gerust eens een kijkje op de online webshop van Buitenspeelgoed Schouten.

Landelijke dekking FamilyGrass.
Met franchisers in Groningen, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland en Noord Brabant hebben we altijd wel een ‘Family’ in de buurt. Wilt u weten wie er bij u in de buurt is? Kijk dan op onze contact pagina. Wilt u weten wat FamilyGrass voor uw tuin kan doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak via ons online formulier en wij brengen u in contact met de juiste specialist.