Met dit beleid toch kunstgras deze zomer

Nadat we eerst de maatregelen van het RIVM hebben afgewacht, zijn we met onze klanten in gesprek gegaan. Wat doen we met de tuinwensen en de behoefte aan kunstgras op dit moment? Juist in tijden dat veel in en rondom je eigen huis blijft is een uitnodigende tuin een fijn gevoel.

De zon laat zich zien. Vele klanten gaven aan toch echt graag met de tuin aan de slag te willen. Vanuit FamilyGrass willen we graag aan de slag maar wel de veiligheid en gezondheid van iedereen voorop stellen. Zodoende hebben we een passende werkwijze opgesteld voor ozne medewerkers en klanten. Samen komen we hieruit.

Onze Corona-regels in het kort: U blijft binnen – wij blijven buiten.

Onze werkwijze specifiek i.v.m. het Coronavirus:

  • We meten uw tuin op zonder dat u in de tuin bent. We hebben dan telefonisch contact zodat we elkaar vragen kunnen stellen. (geen handen schudden, geen gezamenlijk koffie drinken, we zwaaien naar elkaar door het raam)
  • We maken voor u een passende offerte. U krijgt deze offerte per mail. Veelal kunnen we u echter direct aan de telefoon al vertellen wat de prijs voor uw tuin wordt.
  • Indien u akkoord bent met de offerte plannen we een datum in waarop we uw tuin komen maken. We komen dan met 2 mensen. Ook zij komen niet bij u binnen. Ze dienen enkel toegang tot de tuin te krijgen. We wisselen met u de juiste telefoonnummers uit zodat eventuele vragen van beide kanten gesteld kunnen worden. (ook hier geen handen schudden, geen fysiek contact, niemand komt bij u binnen, blijf alstublieft zelf binnen)
  • Afhankelijk van de opdracht zijn we 1 of meerdere dagen bij u aan het werk. Zodra we klaar zijn in uw tuin nemen we telefonisch contact met u op. Onze mensen gaan weg uit uw tuin en vragen u om zelf naar de tuin te kijken. Indien u geen vragen of opmerkingen heeft vertrekken onze mensen. Er is dan altijd telefonisch overleg gepleegd. We gaan pas echt weg als u tevreden bent, zoals altijd.

 

Interesse in kunstgras voor uw tuin?
Maak dan online een afspraak door uw gegevens en gewenste datum voor een afspraak in te vullen. Één van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Wij hopen dat u en iedereen om u heen gezond blijft. Ook wij doen er alles aan om gezond te blijven. We wensen iedereen veel sterkte en succes in deze bijzondere tijd.