Vaak krijgen wij de vraag: “Wat kost kunstgras laten aanleggen bij jullie?” Dit is zeer afhankelijk van de situatie:

En zo zijn er nog meer dingen waar we eerst naar kijken om vervolgens een correcte prijs af te geven. En wij spreken af dat de prijs die we afgeven ook de prijs is die u straks betaalt (als u niks aan de vraag verandert dan veranderen wij niks aan de prijs) Wel zo fijn dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Vraag direct hier een afspraak aan.

“Wij komen naar u toe zodat u ons gras zelf kunt zien en voelen, hoe fijn is dat?”

Bespreek alle wensen

Er kan vaak meer dan u denkt. Juist dat is de kracht van FamilyGrass: we denken met u mee, en graag nog een stapje verder. Trampoline ingraven? Geen probleem. Speeltoestel in de tuin? Zijn we gewend. Zwembad in de tuin? Ervaring genoeg. Bel onze experts voor een vrijblijvend gesprek. Aan de telefoon kunnen we al veel bespreken. Daarnaast komen we kosteloos bij u thuis om een correcte offerte te geven – compleet en passend bij uw persoonlijke tuinwensen.

Vertrouw op onze vakmensen

Kunstgras kun je het beste door een expert laten leggen. Wij noemen dat vakkundig installeren. Kunstgras dat vakkundig geïnstalleerd is blijft tientallen jaren goed liggen. Zodoende geven wij 10 jaar garantie op ons luxe kunstgras dat door ons geïnstalleerd is. De kwaliteit van een grasmat wordt niet alleen bepaald door het materiaal van het kunstgras maar ook door de solide opbouw van de onderlaag en het snijden en verlijmen van het kunstgras.

Klant aan het woord:

Eerlijk, open en vakkundig

Op internet las ik dat FamilyGrass gestart was in Engeland en inmiddels in meer landen gevestigd is. Dat gaf me gelijk vertrouwen en toen René langskwam, klopte het helemaal. Zo eerlijk, open en vakkundig … het klikte. Tijdens het leggen, werkten ze netjes en dachten ze steeds mee. Op de plek waar ons zwembad komt te staan, hebben ze het gras keurig waterpas gelegd. Ook strooiden ze extra zand op die plek, zodat het kunstgras weer makkelijk netjes overeind staat als we ons zwembad opruimen. We hebben kunstgras genomen vanwege het onderhoudsgemak. Maar nu voelen we met blote voeten dat het eigenlijk ook prettiger is dan echt gras. Lekker zacht, prikt niet en ook bij een hoge buitentemperatuur kun je prima over het gras lopen.

Klik hier voor meer referenties