Kunstgras laat je het beste door een expert leggen, dit omdat de installatie een echte precisie klus is.

De experts van FamilyGrass kunnen het kunstgras vakkundig voor u installeren.  Wist u dat wij zelfs als eerste bedrijf in Europa werken met gecertificeerde installatieteams? ESTC is de branchevereniging voor de kunstgrasindustrie in de EMEA-regio waar wij dit certificaat behaald hebben.

“Kunstgras installeren is een ambacht – vraagt om jarenlange ervaring”

Wanneer kunstgras vakkundig geïnstalleerd is blijft het tientallen jaren goed liggen. Zodoende geven wij 10 jaar garantie op ons luxe kunstgras waarvan wij de installatie hebben verzorgt. De kwaliteit van een grasmat wordt niet alleen bepaald door het materiaal van het kunstgras maar ook door de solide opbouw van de onderlaag en het snijden en verlijmen van het kunstgras. Om het gras er echt mooi bij te laten liggen is het een must om de naden zo onzichtbaar mogelijk te verlijmen. Deze klus vraagt ervaring, en dat is wat onze installatieteams natuurlijk hebben!

Vertrouw op ons vakkundige installatieteam, zij hebben alle kennis, kunde en materialen om het gras in uw tuin er prachtig uit te laten zien.

Bekijk hieronder de installatie van de tuin van Dee. Wat een groot verschil en tevreden klant!

Optie: Base-panels

Base-panels van FamilyGrass maken de tuin duurzamer en met veelvuldig waterplassen in de tuin is dit de ideale oplossing:

  • Geen aarde hoeft er afgegraven en vervoerd te worden
  • Geen brekerzand of menggranulaat hoeft er geplaatst en vervoerd te worden
  • De base-panels hebben een wateropslagcapaciteit van 15 liter per m2
  • De base-panels worden gemaakt van gerecycled materiaal
  • De base-panels kunnen eenvoudig opnieuw gebruikt worden

Installatie van onze base-panels – veelal in 1 dag te realiseren