Welkom bij FamilyGrass. Wij leveren bijzonder luxe kunstgras en zitten praktisch bij u om de hoek. Op industrieterrein Elzenburg in Oss aan de Vechtstraat 9, zijn wij sinds 2020 gevestigd. FamilyGrass is een Oss bedrijf maar werkt in heel Europa. In Oss staat het hoofdkantoor en ligt onze voorraad. Zo hebben wij diverse soorten zeer natuurlijk kunstgras altijd paraat. Met ons team van aanlegspecialisten kunnen we snel schakelen en u zodoende van een mooie grasmat voorzien. De volledige aanleg kost veelal slechts 2 tot 3 dagen. Als de planning het toelaat heeft u binnen een paar weken het mooiste kunstgras in uw tuin in Oss. Kunstgras dat aan al uw wensen voldoet – bijvoorbeeld kunstgras voor kinderen, huisdieren of voor de sier, kunstgras voor in de tuin, op het balkon of op het sportveld. Wij helpen u graag!

Kunstgras Oss
Kunstgras laten leggen Oss
Kunstgras Oss 10 jaar garantie

De voordelen van kunstgras

Kunstgras komt in verschillende soorten en maten voor. Bij FamilyGrass kiezen we voor luxe en kwaliteit. Dat zie je en dat voel. Op kunstgras door ons gelegd en volledig geïnstalleerd geven wij 10 jaar garantie. Wanneer u bij ons in Oss kunstgras of een grastapijt besluit te kopen, dan heeft u:

Deze voordelen kunt u aanvullen met eigenschappen, die gelden voor specifieke modellen van ons kunstgras. Wij adviseren u hier graag over. Positieve eigenschappen kunnen zijn:

Kunstgras kopen in Oss
Kunstgras leggen Eindhoven

Een mooie tuin met FamilyGrass

Het laten leggen van kunstgras bespaart gezinnen (en bedrijven) in Oss veel tijd. Niet alleen op het gebied van onderhoud, maar ook qua aanleg. Bij FamilyGrass nemen wij u namelijk graag alle werkzaamheden uit handen. Onze specialisten adviseren u bij het maken van een keuze, analyseren de bodemkwaliteit van uw tuin én installeren vervolgens het kunstgras. Dat is een win-winsituatie. U kunt namelijk meer tijd met uw gezin doorbrengen en weet ook zeker dat alles goed geregeld is.

Vandaag nog in Oss kunstgras kopen?

Weinig tot geen onderhoud. Het hele jaar groen. Natuurgetrouw. De voordelen van het laten leggen van kunstgras in Oss zijn groot. Geen wonder dat meer en meer inwoners overgaan op het plaatsen van een grastapijt – gekocht bij FamilyGrass uit Oss. Zelf ook interesse? Maak vandaag nog een afspraak, wij komen dan naar u toe om uw tuin gratis op te meten. U ontvangt vrijblijvend een passend advies met offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. Bel hiervoor naar 0412-623 507 of stuur ons een e-mail. Tuin, balkon of toch een sportveld: bij FamilyGrass in Oss kunt altijd het juiste type kunstgras kopen!