Heeft u het plan opgevat om kunstgras bij u in Heesch te (laten) leggen? Dan heeft u in FamilyGrass dé partij gevonden voor kunstgras van topkwaliteit. U heeft straks geen omkijken meer naar uw tuinpad, gazon, balkon of oprit, wanneer er wij aan uw woning in Heesch kunstgras gelegd hebben. Uw oefenveld in de tuin of professionele sportveld ligt er met ons sportgras strakker bij dan ooit en gaat jaren mee, met een minimum aan onderhoud. Kinderen kunnen naar hartelust klimmen, klauteren en vallen op speelvelden in Heesch waar ons kunstgras ligt. Het kunstgras van FamilyGrass is duurzaam en betaalbaar en wordt snel en vakkundig door ons gelegd. Neem voor persoonlijk advies over kunstgras bij u in Heesch contact met ons op via 0412-623 507 of office@familygrass.nl.

Kunstgras Heesch
Kunstgras kopen Heesch

Keuzes in kunstgras

U heeft waarschijnlijk gezocht op ‘kunstgras Heesch’, omdat u bekend bent met de vele voordelen van kunstgras. Zo weet u, dat u weinig tot geen onderhoud hoeft te plegen aan uw kunstgrasveld. Ook vindt u het vast prettig dat uw grasveld het hele jaar door groen blijft. Of wellicht kiest u voor kunstgras, omdat uw kinderen net iets te vaak met groene vlekken in de kleding thuis zijn gekomen. Maar wist u ook dat er verschillende soorten kunstgras en ondergronden zijn om uit te kiezen? Zo kunt u bij u in Heesch extra zacht kunstgras laten leggen, extra stevig kunstgras of een zo natuurlijk mogelijke soort.

Ondergrond voor speciale doeleinden

Meestal leggen wij kunstgras niet direct op de kale grond. Voordat wij bij u in Heesch kunstgras komen leggen (dit noemen we ook wel ‘kunstgras installeren’), gaan we eerst na wat voor ondergrond u nodig heeft. Dit hangt af van de kwaliteit van de bodem en het beoogde gebruik van het kunstgras. Brekerzand is de meest ‘basic’ ondergrond, met een gemiddelde stevigheid en waterdoorlaatbaarheid. Is de bodem erg vochtig, dan gebruiken we een extra waterdoorlatende menggranulaat. Wanneer we op een speel- of sportveld in Heesch kunstgras leggen, dan zijn shock-pads voor extra valdemping en/of geotextiel voor een goede drukverdeling de beste opties. Zo kunnen we u voor elk doeleinde en elke situatie adviseren over de beste ondergrond voor uw kunstgras.

Stalen aanvragen voor kunstgras in Heesch

Het kan lastig zijn om op afstand voor uw woning, bedrijf, school of sportveld in Heesch hét kunstgras uit te zoeken. U wilt waarschijnlijk de verschillende soorten kunstgras zien en voelen. Wij komen graag bij u op bezoek om u te adviseren. Wij nemen dan stalen van onze kunstgrassen mee naar Heesch en vertellen u er alles over. Ook meten we ter plekke uw tuin op en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u op. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we spoedig contact met u op voor een afspraak. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 0412-623 507 of e-mailen ons op office@familygrass.nl.