Steeds meer huishoudens (én bedrijven) uit Eindhoven stappen over op luxe kunstgras. Helaas is de kwaliteit niet altijd overal gelijk. Voor goede en natuurgetrouwe grastapijten zult u in de buurt van Eindhoven op zoek moeten gaan naar professionele aanbieders. Zoals: FamilyGrass in Oss. Hier vindt u meerdere typen kunstgras, waardoor wij voor al uw wensen het juiste model kunnen aanbieden: voor tuin, balkon, sport. Daarnaast kunt u uw nieuwe tapijt ook door ons laten leggen.

Kunstgras eindhoven
Kunstgras laten leggen Eindhoven

Ons assortiment

Ieder grasveld is weer anders. Op de ene moet gevoetbald kunnen worden, terwijl een ander misschien niet voor voeten bedoeld is. Daarom hebben wij bij FamilyGrass verschillende modellen kunstgras ontwikkeld. Zo vindt u gegarandeerd kunstgras of een grastapijt dat bij uw wensen in Eindhoven past. Denk aan:

Voorbereiding en installatie

Om kunstgras op de juiste manier te laten leggen in uw tuin of balkon in Eindhoven, is een goede voorbereiding essentieel. Dat komt niet alleen het uiterlijk en de kwaliteit ten goede, maar de grastapijten die wij plaatsen gaan dan ook langer mee. De experts van FamilyGrass komen daarom speciaal bij u langs om de bodem te beoordelen en uw wensen in kaart te brengen. Bij de installatie van ons kunstgras in Eindhoven plaatsen wij vaak een ondergrond van wit zand, lava of granulaat.

Mijn ervaring met FamilyGrass
Kunstgras kopen Eindhoven

Het stappenplan van FamilyGrass

Bij FamilyGrass nemen wij u graag zoveel mogelijk uit handen. Althans: wanneer het om het laten plaatsen van kunstgras of een grastapijt in Eindhoven gaat. Wij zien namelijk graag dat u tijd met uw eigen familie besteed. Op basis van goed overleg plaatsen onze installateurs een mooi bed aan kunstgras in uw tuin of balkon. Dit doen wij volgens de volgende stappen:

  1. Wij komen bij u langs met stalen kunstgras;
  2. Wij onderzoeken uw tuin en de bodemkwaliteit;
  3. We bespreken de mogelijkheden voor onderbouw;
  4. U kiest op basis van advies en uitleg het juiste kunstgras;
  5. Wij installeren vakkundig uw kunstgras in Eindhoven.

Direct vanuit Eindhoven kunstgras kopen?

Advies. Kwaliteit. Installatie. Wij willen onze klanten uit Eindhoven graag van A tot en met Z met hun kunstgras helpen. Zo heeft u namelijk meer tijd voor wat écht belangrijk is: uw familie. Wilt u ook volledig worden ontlast? Maak dan vandaag nog een afspraak! Bellen kan natuurlijk ook. Dit kan naar 0412-623 507. Wat uw plan ook is: bij ons kunt u voor ieder project – balkon, tuin of sportveld – het juiste kunstgras kopen.