Actie Margriet Winterfair

Welkom bij FamilyGrass! Wilt u in 2021 genieten van meer tijd met familie en vrienden? Laat ons uw tuin van kunstgras voorzien en krijg een Pizzarette of Gas BBQ cadeau. 

Maak deze winter nog uw tuin onderhoudsvriendelijk zodat u meer tijd overhoudt om samen te zijn met vrienden en familie. Samen eten en kokkerellen is toch veel leuker dan grasmaaien, verticuteren of kalkstrooien?!

Natuurgras is zeer bewerkelijk om groen te houden en daarmee arbeidsintensief. Met kunstgras van FamilyGrass ziet het gras er natuurlijk uit en voelt heerlijk zacht aan. Fijn voor de (klein)kinderen, hond of uzelf natuurlijk!

Neem via ons contactformulier contact met ons op en geef aan dat u ons via de  Actie gevonden heeft!

Speciaal voor Margriet Winterfair bieden wij namelijk tijdelijk een passend cadeau aan. Een cadeau dat het familie-gevoel smakelijk tot zijn recht laat komen. Bij afname van 20 tot 50 m2 kunstgras geven wij u een 6 persoons Pizzarette cadeau. Met dit cadeau kunt u heerlijke mini pizza’s aan tafel bereiden, maar ook racletten, grillen en gourmetten. Zo heeft u met één funcooking-apparaat de mogelijkheid om pizza’s te bakken, ondertussen een lapje vlees te grillen om deze daarna met gesmolten raclette kaas te overgieten.

Bij afname van meer dan 50 m2 kunstgras geven wij u een gas BBQ cadeau. Met deze gas BBQ wordt buiten koken en eten een feestje. Bak en gril de heerlijkste groente, vlees en visgerechten in uw eigen tuin. Deze BBQ werkt op gas en is daarmee vrijwel direct op temperatuur. Door de praktische wieltjes aan de onderkant rijdt u hem eenvoudig op zijn plek. Een BBQ verzorgen was nog nooit zo makkelijk.

Wij houden ervan om de tijd aan de juiste dingen te besteden. Laat ons uw tuin voorzien van kunstgras, dan geniet u in 2021 van gemak en gezelligheid! We gaan er namelijk graag vanuit dat we in het voorjaar van 2021 Corona grotendeels achter ons kunnen laten en weer met vrienden en familie samen mogen komen. Hoe fijn is een verzorgde tuin met funcooking / BBQ dan…

Kunstgras geluidswal 

Hoe werkt het:

  • Neem voor 1 januari 2021 contact met ons op
  • Wij komen dan in januari of februari bij u langs om de tuin op te meten en het kunstgras te laten zien
  • Veelal krijgt u van ons een offerte op maat gemaakt al direct bij het 1e gesprek (en anders binnen een week)
  • Indien u akkoord bent met de offerte plannen we de werkzaamheden in op het moment dat het u past (en nog in onze planning kan)
  • U betaalt zodra wij klaar zijn en ontvangt van ons dan ook uw cadeau

 

Neem via ons contactformulier contact met ons op en geef aan dat u ons via de Margriet Winterfair Actie gevonden heeft!

Superblij!

Wij zijn superblij met het prachtige resultaat! Zó mooi hadden we het echt niet verwacht. We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Mark, Rob en Tim: correct, vriendelijk en ze werken enorm hard door. Zélfs als het flink regent. Zowel Mark als Rob stonden open voor onze vragen/opmerkingen en hebben probleempjes prettig opgelost. Dit prachtige grasveld is met vakmanschap aangelegd. Chapeau!

Onze complimenten voor jullie mooie bedrijf en vooral voor de keurige werkwijze en accuratesse. We zullen Family Grass zeker aanbevelen bij belangstellenden.

Mevr. E. Alting Prinsenbeek / 29-04-2020

Nog beter dan verwacht

We wisten al wel dat we kunstgras wilden, omdat ik mezelf geen gras zag maaien. Ons bezoek aan Tuin Idee in de Brabanthallen heeft die wens alleen maar versterkt. We kozen voor FamilyGrass, maar tijdens het offertegesprek was de tekening niet wat we ervan verwachtten. We hebben nog ander gras bekeken, maar niemand kan tippen aan de kwaliteit van het kunstgras van FamilyGrass. Gelukkig gaven we hen een tweede kans en is ons vervolggesprek positief verlopen.

Het leggen van het kunstgras is mooi op tijd en goed gegaan. Er kwamen goede vakmannen. Weinig woorden, maar harde werkers en goede uitleg.
De uitstraling van het gras is nog beter dan we verwachtten: de kleur, de benadering van echtheid, hoe het erbij ligt… Het resultaat is goed. Ons gras is nu zo mooi, je zou er eigenlijk geen mensen op willen laten lopen, grapt mijn vrouw.
Aan een ieder die kunstgras wil, zullen we Family Grass aanraden.

Folkert de Hoop Bant / 02-04-2020

Beste kwaliteit & scherpe prijs

Aan onze tuin grenst een geluidswal. Daar groeit zóveel onkruid, dat we een heel weekend onkruid aan het plukken zijn. We mogen de tuinzijde van de wal zelf invullen en vroegen ons af: “Kan daar misschien kunstgras liggen?’

Toen FamilyGrass bij onze tuin kwam kijken, zeiden ze dat alles kan en hebben ze een scherpe prijs weggelegd.
Ik heb ook andere kunstgrasbedrijven benaderd en stalen gezien, maar voor het beste kunstgras van FamilyGrass betaal ik bij andere het dubbele.

Inmiddels heb ik FamilyGrass vaker gezien en kan ik zeggen dat ze altijd vriendelijk, heel correct en stipt zijn, en ze werken heel precies. Ik kan hen iedereen aanbevelen.
Dus wil je kunstgras? Dan moet je niet verder zoeken. Dan moet je bij FamilyGrass zijn!

Angelique Rollé Oss / 07-09-2020